Data: 07 Aug 2020

Ultima actualizare:
07 Aug 2020
Navigare rapida
Vopsea par
Emulsie oxinanta
Praf decolorant
Emulsie & praf decolorant
Remover pete vopsea
Sampoane profesionale
Masti profesionale
Balsam profesional
Tratament par
Stilare
Accesorii
 
 

 Tratament profesional de la

 

 
tratament profesional pentru par fiole
tratament profesional pentru par
 

OFF LIMITS a creat o formula speciala pentru fiole care, impreuna cu sampoanele specifice, garanteaza rezultate optime in refacerea, restructurarea si in tratamentul auxiliar contra caderii parului.

Un tratament cosmetic de frumusete lucitoare si laminare a parului, fara a-l ingreuna. Creeaza un efect protector, facand parul mai delicat si usor de pieptanat. Patru solutii diferite pentru orice exigenta, prezentate in patru culori diferite.

 

tratament profesional reconstructiv pentru par fiole

Tratamentul reconstructiv. Reface si hraneste parul, regenerandu-l si facandu-l inca de la primele aplicari mai consistent si mai stralucitor. In mod deosebit recomandat pentru parul degradat cu varful despicat, pe care il va acoperi cu o pelicula protectoare, prevenind astfel degradarea datorita influentei factorilor atmosferici.

tratament profesional auxiliar contra caderii parului fiole

Tratamentul auxiliar contra caderii parului. Favorizeaza microcirculatia sanguina de suprafata, contribuind la imbunatatirea trofismului folicular. Ca auxiliar in prevenirea caderii parului, confera o noua vitalitate si putere acestuia. Pentru a-i creste eficienta, se recomanda folosirea acestuia impreuna cu samponul contra caderii parului OFF LIMITS.

tratament profesional restructurant pentru par fiole

Tratamentul restructurant. Restructureaza si revitalizeaza parul desfibrat, redandu-i stralucirea, delicatetea si usurinta la pieptanare. Recomandabil in mod deosebit pentru parul degradat de agentii atmosferici sau de tratamente chimice.

 

tratament profesional pentru par subtire si delicat

Par subtire si delicat. Ideal pentru par subtire si delicat. Hraneste si revitalizeaza, dandu-i o mai mare putere si volum. Protejeaza de agentii atmosferici, acoperind parul cu o micropelicula elastica. Se recomanda mai intai folosirea tratamentului, inainte de a intrebuinta drotul, pentru a usura netezirea parului.

tratament profesional pentru par reconstructiv pentru lungimi si varfuri

Reconstructiv pentru lungimi si varfuri. Recomandat in mod special pentru par lung, redandu-i stralucirea si vigoarea. Reduce parul cu varf despicat, facandu-l delicat si luminos, fara a-l ingreuna. Invaluie parul cu o micropelicula elastica si protectoare. Se recomanda mai intai folosirea tratementului, inainte de a intrebuinta drotul, pentru a usura netezirea parului.

tratament profesional pentru par tratat si deshidratat

Par tratat si deshidratat. Restructureaza in profunzime parul degradat din cauze naturale sau tratamente tehnice intense. Hraneste partile sensibilizate, conferindu-i elasticitate si tonicitate. Ii reda luciul  natural fara a-l ingreuna. Invaluie parul cu o micropelicula  elastica si protectoare. Se recomanda mai intai folosirea tratamentului, inainte  de a intrebuinta  drotul, pentru a usura netezirea parului.

tratament profesional pentru par suprasolicitat cret rebel

Par suprasolicitat, cret si rebel. Este recomandabil pentru par carliontat, nesupus si incretit. Protejeaza de umiditate, imbunatateste efectul de neted si tine sub control pe cel de icretire. Datorita actiunii sale de descalcire, face ca parul sa fie gratios, delicat si matasos, acoperindu-l cu o micropelicula elastica si protectoare. Se recomanda mai intai folosirea tratamentului inainte de a intrebuinta drotul, pentru a usura netezirea parului.

inapoi ...www.donnabeauty.ro | OFF LIMITS | 3ME Italy