Data: 28 Sep 2020

Ultima actualizare:
28 Sep 2020
Navigare rapida
Vopsea par
Emulsie oxinanta
Praf decolorant
Emulsie & praf decolorant
Remover pete vopsea
Sampoane profesionale
Masti profesionale
Balsam profesional
Tratament par
Stilare
Accesorii
 
 

 Stilare profesionala de la

 

 
stilare profesionala
 

Produsele pentru stilare sunt concepute in mod special pentru a modela, a da forma, a fixa si a proteja. OFF LIMITS a creat o linie completa de produse profesionale pentru fiecare tip de par, ce permite realizarea unor coafuri mai tendentioase si chiar structurate.

   

stilare profesionala gel fixare extrem de puternic

Gel de fixare extrem de puternic. Acest gel permite realizarea si vine in ajutorul oricarui tip de coafuri. In mod special recomandat pentru stilarile mai structurate. Rezistent la umiditate.

stilare profesionala gel fixare foarte puternic

Gel fixare foarte puternic. Acest gel garanteaza o tinuta optima fara a ingreuna parul. Permite coafuri de tip sculptural, scotatnd in evidenta fiecare suvita de par cu o precizie extrema. Rezistent la umiditate.

stilare profesionala gel fixare puternic

Gel de fixare puternic. Acest gel este adaptat tuturor tiputilor de uscare. Asigura coafurii durata, volum si luciu. Rezistent la umiditate.

stilare profesionala ceara modelatoare

Ceara modelatoare. Este o ceara modelatoare cu durata lunga. Formulata pentru a modela si a fixa stilarile originale si creative. Hraneste si protejeaza parul de agentii atmosferici.

stilare profesionala crema de filare

Creama de filare. Aceasta are un efect de filare, creat pentru a modela prompt suvitele de par. Poate fi folosita la orice fel  de coafura. Nu unge si nici nu ingreuneaza parul.

stilare profesionala lac spray cu fixare instantanee mediu

Lac spray cu fixare instantanee mediu. Acest lac este un produs ecologic al OFF LIMITS ce nu contine gaz. Respecta echilibrul natural al parului, punandu-i in evidenta luciul. Indicat pentru toate tipurile de par, modeleaza si fixeaza fara sa-l ingreuneze, garantand coafurii un rezultat eficient prelungit. Disponibil in flacoane de 300 ml.

stilare profesionala lac spray cu fixare instantanee forte Lac spray cu fixare instantanee forte. Acest lac este un produs ecologic al OFF LIMITS ce nu contine gaz. Respecta echilibrul natural al parului, punandu-i in evidenta luciul. Indicat pentru toate tipurile de par, modeleaza  si fixeaza fara sa-l ingreuneze, garantand coafurii un rezultat eficient prelungit. Disponibil in flacoane de 300 ml.
stilare profesionala lac spray cu fixare instantanee forte

Lac spray cu fixare instantanee forte. Datorita fixarii sale speciale, garanteaza cel mai inalt randament si este un factor indispensabil pentru obtinerea unor coafuri exigente. Optim pentru modelarea buclelor si ondulatiilor parului. Confera volum si luciu oricarui tip de par. Indicat pentru toate tehnicile de uscare, modeleaza si fixeaza parul fara sa-l ingreuneze, garantand coafurii un rezultat efficient prelungit. Disponibil in flacoane de 300, 500 si 750 ml.

stilare profesionala spuma de fixare redare a volumului

Spuma de fixare – redare a volumului. Este o spuma delicate ce confera energie si vitalitate oricarui tip de par. Vine in ajutorul si realizarea formelor dorite ale parului. Datorite formularii  sale speciale, confera stralucire si volum, protejandu-l de agentii atmosferici.

stilare profesionala spuma de fixare redare a volumului forte

Spuma de fixare – redare a volumului forte. Este o spuma delicate ce confera energie si vitalitate  oricarui tip de par. Vine in ajutorul si realizarea formelor dorite ale parului. Datorita formularii sale speciale, confera stralucire si volum, protejandu-l de agentii atmosferici.

stilare profesionala spray pentru luciul parului cu filtru solar

Spray pentru luciul parului cu filtru solar. Confera luciu si vitalitate parului fara culoare si viata, punand in evidenta naturaletea culorii lui.  Da luciu fara sa il ingreuneze sau sa il unga. Il protejeaza de razele soarelui si-i consolideaza structura datorita principiilor active pe care le contine.  Recomandabil pentru toate tipurile de par. Este indicat in mod special pentru par colorat si tratat. Este protejat de agentii atmosferici si de inasprirea datorita sarurilor marine. Repara parul despicat la varf.

 

inapoi ...www.donnabeauty.ro | OFF LIMITS | 3ME Italy