Data: 07 Aug 2020

Ultima actualizare:
07 Aug 2020
Navigare rapida
Vopsea par
Emulsie oxinanta
Praf decolorant
Emulsie & praf decolorant
Remover pete vopsea
Sampoane profesionale
Masti profesionale
Balsam profesional
Tratament par
Stilare
Accesorii
 
 

 Sampon profesional de la

 

 
sampon profesional
 

OFF LIMITS include si sampoane pentru orice tip de par si exigente, dispunand de o gama completa pentru par si o piele sanatoasa. Parul are nevoie de multa atentie pentru a-l mentine mereu sanatos, stralucitor si plin de viata. Pentru aceasta,  OFF LIMITS se ingrijeste de par prin intermediul liniilor TECHNO, HEALTHY si EVERY DAY. Existent in flacoane de 300 si 1000 ml.

 
sampon profesional dupa vopsire

Samponul dupa vopsire. Substantele speciale prezente in formula sa fixeaza si mentin timp indelungat stralucirea si intensitatea culorii. Curata in mod delicat si elimina in profunzime orice surplus de vopsea. Restabileste hidratarea naturala si echilibrul proteic al parului, conferindu-i stralucire si luminozitate.

sampon profesional pentru par vopsit

Samponul pentru par vopsit. Datorita ingredientelor active pe care le contine in formula sa speciala, culoarea se invioreaza dupa fiecare spalare, mentinand parul catifelat, stralucitor si usor de pieptanat. Este ideal pentru mentinerea culorii pana la urmatoarea vopsire. Fiind extrem de delicat, este indicat pentru curatirea si ingrijirea zilnica, atat pentru parul permanent cat si pentru cel cu suvite.

sampon profesional reconstructiv

Samponul reconstructiv. Samponul reconstructiv OFF LIMITS  este un tratament de refacere a aminoacizilor pierduti din dtructura parului defibrat sau degradat in urma tratamentelor tehnice. Un par poros, incretit si fara culoare, dupa cateva minute de traament va deveni stralucitor, viguros si catifelat.

sampon profesional nutritiv

Samponul nutritiv. Hraneste si hidrateaza parul, facandu-l delicat simlumnios. Datorita formularii sale bogate si echilibrate, este  indicata folosirea lui dupa fiecare tratament tehnic in scopul revigorarii si redarii elasticitatii parului.

sampon profesional racoritor

Samponul racoritor. Imbogatit cu extracte vegetale din menta, linisteste si reimprospateaza pielea. Curata in mod delicat si eficient pielea, putand fi folosit in fiecare zi.

sampon profesional contra matretii

Samponul contra matretii. Samponul contra matretii OFF LIMITS stabilizeaza ph-ul fiziologic. Curata si reechilibreaza pielea capului, folosind extractie de urzica si ardei gras. Reduce cu rapiditate matreata  uscata si grasa precum si iritatiile associate acesteia.

sampon profesional impotriva caderii parului

Samponul contra caderii parului. Samponul contra caderii parului OFF LIMITS este un produs eficient si delicat, a carui formulare ingrijita, bogata in elemente active si delicate, il face indicat pentru toate tipurile de par, chiar si pentru spalari frecvente.
Actiunea sa vascularizanta contribuie la normalizarea echilibrului fiziologic al pielii si, in consecinta, la redarea vigorii parului.

sampon profesional pentru piele si par gras

Samponul pentru piele si par gras. Reduce eficient excesul de sebum, curatindu-l in mod delicat. Nu ingreuneaza parul. Este indicate folosirea acestui sampon de 2-3 ori pe saptamana, reducand frecventa utilizarii lui pe masura diminuarii cazei care a generat excesul de sebum.

sampon profesional pentru spalari frecvente

Samponul pentru spalari fecvente. Contine tensioactivi delicate care curata mantaua hidrolipidica fara sa-i dauneze. Poate fi folosit zilnic pentru o perfecta curatenie a pielii parului, in concordanta cu echilibrul fiziologic natural al acestora.

 

inapoi ...www.donnabeauty.ro | OFF LIMITS | 3ME Italy