Data: 28 Sep 2020

Ultima actualizare:
28 Sep 2020
Navigare rapida
Vopsea par
Emulsie oxinanta
Praf decolorant
Emulsie & praf decolorant
Remover pete vopsea
Sampoane profesionale
Masti profesionale
Balsam profesional
Tratament par
Stilare
Accesorii
 
 

 Masti profesionale de la

 

 
masti profesionale
 

Masca reprezinta un tratament specific pentru ingrijirea anomaliilor pielii. Actioneaza in profunzime, restabilind structura originala a parului, redandu-i vitalitatea naturala si frumusetea.

 

masti profesionale dupa vopsire

 

Masca dupa vopsire. Prezenta substantelor acide protejeaza cuticula, facand parul mai puternic. Datorita principiilor active cu o inalta capacitate emolienta si nutritiva, se restabileste hidratarea naturala si echilibrul proteic, conferind parului stralucire si luminozitate. Este ideala pentru mentinerea culorii pana la urmatoarea vopsire. Protejeaza culoarea parului de agentii atmosferici si degradarile oxidative. Se recomanda folosirea acesteia impreuna cu samponul pentru par vopsit OFF LIMITS.

 

masti profesionale reconstructive

 

Masca reconstructiva. Este un tratament de refacere a aminoacizilor pierduti din structura parului desfibrat sau degradat in urma tratamentelor thnice. Confera elasticitate si luciu parului, descalcindu-l cu blandete. Parul poros, incretit si fara culoare, dupa cateva minute de tratament va deveni stralucitor, viguros si delicat, iar cel despicat isi va recapata aspectul normal. Se recomanda folosirea acesteia impreuna cu samponul reconstructiv OFF LIMITS.

 

masti profesionale nutritive

Masca nutritiva. Este formulata pentru a conferi parului uscat si sensibilizat o nutritie intensa si a-l face voluminos si plin de viata. Datorita formularii sale bogate si echilibrate, se recomanda folosirea acestuia dupa fiecare tratament tehnic, pentru revigorarea si redarea elasticitatii parului. Se recomanda folosirea acesteia impreuna cu samponul nutritiv OFF LIMITS.

 

masti profesionale racoritoare

 

Masca racoritoare. Imbogatita cu extracte vegetale din menta, linisteste si reimprospateaza pielea. Regenereaza si revitalizeaza parul, conferindu-i tonalitate si elasticitate. Recomandata in mod deosebit pentru uz frecvent. Nu ingreuneaza parul. Se recomanda folosirea impreuna cu samponul racoritor OFF LIMITS.

 

inapoi ...www.donnabeauty.ro | OFF LIMITS | 3ME Italy