Data: 07 Aug 2020

Ultima actualizare:
07 Aug 2020
Navigare rapida
Vopsea par
Emulsie oxinanta
Praf decolorant
Emulsie & praf decolorant
Remover pete vopsea
Sampoane profesionale
Masti profesionale
Balsam profesional
Tratament par
Stilare
Accesorii
 
 

 Balsam profesional de la

 

 
balsam profesional
 

Nu numai samponul, ci si balsamul a fost ales pe baza  exigentelor parului. Pentru a netezi, hidrata, nutria si a conferi parului un aspect mai sanatos, se aplica o pelicula fina, elastica, pe baza de substante ce conlucreaza in acest sens.

 

balsam profesional pentru par despicat

Balsamul pentru par despicat. Este esential in tratamentul pentru prevenirea despicarii parului.  Hraneste si restructureaza parul, acoperindu-l cu o pelicula fina, protectoare.

balsam profesional revitalizant

Balsamul revitalizant. Reda proteinele si vitaminele necesare pentru vitalitate si frumusetea parului. Formula sa specifica revigoreaza parul tratat, conferindu-i o noua energie si facandu-l matasos, delicat si usor de pieptanat.

balsam profesional pentru volum si consistenta

Balsamul volum si consistenta. In mod deosebit indicat pentru parul slabit, subtire, care si-a pierdut  vigoarea. Datorita componentilor sai care-l hranesc fara sa-l ingreuneze, acesta ii confera volum si putere. Ocupa o importanta majora in tratamentul parului slabit si suprasolicitat.

balsam profesional pentru netezire

Balsamul cu efect de netezire.  Dezvolta o actiune specifica cu efect de antiincretire a parului, fiind acoperit  cu o plicula fina, specifica. Este un emollient optim,  are un efect de descalcire, cu o inalta actiune de netezire. Chiar si parul cel mai nesupus dobandeste delicatetea matasii. Sunt eliminate incarcarile electrostatice.

 

inapoi ...www.donnabeauty.ro | OFF LIMITS | 3ME Italy